I'm Siti Nor Ayu Ab. Ghani . Thanks for view my blog ! Sila tinggalkan URL anda dan saya akan follow anda balik ok ! berseronoklah di blog yang tedak comel ini ;] MUAHHH

Thanks my followers !

KENAPA ? MENGAPA ?

Assalamualaikum . first sekali aku nak mintak maaf jika ada sesiapa 'terasa' dengan bakal yang aku cakapkan ini . Ada 'someone' ini act telah berubah , takla sampai 100 % maybe sekarang dah 50 % kot 'someone' has changed . Aku ne memang la ada terasa jugak dengan die , tapi aku tak taktaula nak cakap apa . Aku dah anggap 'someone' neyh apart of my family , but why 'someone' neyh does this to me ?

APA salah aku ?
ADAKAH kau memang tak puas hati nga aku ?
@
KAU nak buat aku ' JEALOUS ' dengan kau pasai kau rapat dengan orang len ?

HUH HUH HUH . entahla . taktau nak cakap apa . YANG PASTI , aku sedih tahap gileee ! ahhhh , it's up to you lah . aku malas nak fikir pasai ini lagi . KALAU kau masih sayang aku sebagai 'FRIEND' kau , aku tahu tentu kau sendiri akan menyedarinya , but kalau kau tak sedar jugak , that's mean u are not my ' TRUE FRIEND' anymore .

k lah , that's all . byebyebye :'(

No comments:

Post a Comment